VD119 lanceert verkoop garnalen zonder conserveermiddelen

Met het machinaal pellen van Hollandse garnalen wordt al meer dan 30 jaar geëxperimenteerd, maar met de nieuwe  gepatenteerde machines van de gebroeders Kant uit Lauwersoog is het gelukt om het product schoon, duurzaam en renderend in de markt te zetten. Visgroothandel VD119 uit Volendam brengt deze garnalen exclusief voor de visspecialist op de markt.

De garnalen worden aangevoerd en direct daarna machinaal gepeld en verpakt in de haven van Lauwersoog zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Het traject van vangst naar consument is met deze moderne, gecertificeerde productiemethode significant ingekort en verbeterd.  Producent Telson is BRC* en IFS** gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.

De Hollandse garnalen van VD119 zijn daarmee niet alleen nog lekkerder, maar vooral vers en duurzaam. VD119 en de Hollandse garnalen zijn MSC*** gecertificeerd.  Het keurmerk zal binnenkort ook op onze verpakking worden aangebracht.

De machinaal gepelde Hollandse garnalen zijn vanaf heden exclusief verkrijgbaar bij uw visspecialist in een consumentenverpakking van 100 gram MAP. De houdbaarheid van de voorverpakte garnalen is 14 dagen vanaf de peldatum in gesloten verpakking. Na opening zijn de garnalen beperkt houdbaar.

Ga voor meer informatie naar onze website:  www.vanuwvisspecialist.nl

*BRC www.brcglobalstandards.com

**IFS www.ifs-certification.com/index.php/en/

***MSC www.msc.org/nl

 

Sluit Menu
Sluiten